San Ramon kávé

San Ramon Caffee – Harmónia a mindennapokban!

Mint legtöbben, Mi is a San Ramon-nál kávéval indítjuk a napot. Miért ne tennénk ezt a legjobbal?

Meggyőződésünk, hogy Magyarországon is egyre fontosabb a minőség, a „prémium”  érzés.

A „Speciality”, mint fogalom, számunkra a minőséget jelenti, egy ízélményt, amit minden kávészerető embernek át kell élnie. Ezt az élményt érheted el, ha megízleled San Ramon kézműves kávénkat!Mitől kézműves?

A kézműves kávé-t nem az ereje miatt isszuk, nem mondhatjuk rá, hogy „jó erős fekete”. A kézműves kávé savassága, koffeintartalma is gyengébb az ipari kávéknál. Színe világosabb.

A különlegesség, a kávé minősége, ízharmóniája nagyrészben a pörkölőmester szakértelmén, állhatatos munkáján múlik. Nem csupán szenvedéllyel, szeretettel, szakértelemmel fordul a kávéhoz, mint alapanyaghoz, hanem a kávé pörkölését egy minőségibb szinten végzi. A kézművesség legfontosabb ismérve, hogy a pörkölésre gondosan válogatott, jó minőségű, kézi szüretelésű, érett kávészemek szolgálnak alapanyagul. A San Ramon kávé dél-amerikai, valamint afrikai magaslati termőföldekről származik, melyek jutazsákokban szállítva jutnak el magyarországra. A szemek pörkölési idejére, szemben az ipari, nagy mennyiségű, gyors pörköléssel, a lassú pörkölés jellemző. Ez kb.10-15 perc, mely során az illatanyagok és az aromák felszabadulnak. A pörkölési szint is meghatározza a kávé minőségét. A kézműves pörkölés alkalmazkodik a kávé fajtájához, annak érdekében, hogy a savasság, a testesség, a keserűség és az édesség megalkossa a kávé ízkarakterét. 

A gondos odafigyelés nem csupán a kávépörkölésnél, hanem a
tárolásnál, szállításnál is jelen van.

Mindezek összessége az, ami megvalósítja, a kézműves kávézás
harmonikus élményét, ezáltal gondoskodást, odafigyelést, minőséget kapsz
egyetlen csészében!


Viszonteladói árakról és információkról kérjük érdeklődj az alábbi elérhetőségek egyikén

+36/20 316 8326

Email info@sanramon.hu

0
    0
    Kosaram
    A kosarad jelenleg üresVissza a vásárláshoz